Voipi kuulostaa hassulta että mietin tuollaista. Ehkäpä monelle on itsestäänselvyys että on sellainen oikeus kaikilla.. vai onko? Onko mielenterveyspotilaalla, joka ei ehkä pysty huolehtimaan lapsesta?En kuitenkaan yleistä.

En nyt tarkoita ettei ruma voisi lapsesta huolehtia. Mutta ruma antaa lapselleen ruman geenit. Paitsi jos mies on oikein hyvän näköinen se ehkä tasoittaisi tilannetta. Mutta kuka hyvännäköinen mies seurustelee ruman naisen kanssa?

Lapsi siis perii rumuuden ja minun tapaudessani ehkä myös ujouden. No lasta odottaa kouluaikoina helvetti kun häntä kiusataan. ja vielä pahempi kun hän alkaa kiinnostua toisesta sukupuolesta ja tulee torjutuksi, kiusatuksi, nauretuksi. Ja kauheat ulkonäköpaineet tässä maailmassa onkin asetettu nuorille! Omaa elämääni en voi pitää kovin hyvänä. Kannattaako siis tehdä tähän kurjaan maailmaan lapsi jonka tietää joutuvan kärsimään??

Olen jo ihan kyllästynyt tähän nettimiehen metsästykseen. Vaikka miehet ovat OK, en millään meinaa jaksaa vastailla heille. Johtuu siis ihan minusta... Pakko yrittää!